Pienoiskavion etusivu

Etsitkö tietoa pienoismallihevosista?

Pienoiskavio -sivuston tarkoituksena on jakaa tietoa pienoismallihevosista, innostaa ihmisiä puuhailemaan niiden parissa ja kommunikoimaan keskenään (oikeilla termeillä).

Me EMME listaa talleja, rekisteröi hevosia tai harrasta mitään hoitajatoimintaa. Pääpainomme on hienojen hevosten keräilyssä ja kustomoinnissa, minkä lisäksi kelpuutamme harrastukseen liittyviä blogeja listoillemme.

Päivitykset
13/12/17 - Varusteet: varusteiden tekeminen -sivua ja Linkkilandiaa päivitetty. (Afuze)
20/1/18 - Linkkilandiaa päivitetty: uusi blogi lisätty. (Afuze) 
10/2/18 Uusi postaus julkaistu, ja joitain asioita päivitelty. (Kave)

Breyer Traditionaleja ja yksi Safari Winner's Circle. Omistaja-kuvaaja: Afuze.

Sivuston käytöstä:
Pienoiskavio on tietosivusto, jonka materiaalia saa linkittää eteenpäin niin kauan kun tekijänoikeudet ovat kunnossa. Jos linkitätte täältä tekstejä, olisi ystävällistä jos ilmoittaisitte siitä sitten Pienoiskavion ylläpidolle (jommankumman blogissa tai tänne kommentoimalla). Me tykkäämme, jos te tykkäätte sivustostamme! Palkaksi reiluudesta saattaa haksahtaa mahdollisuus päästä linkkilistallemme.

Pienoiskavio ei toimi minkään kerhon alaisena emmekä saa tämän ansiosta senttiäkään rahaa taskuihimme. Tämä on täysin vapaaehtoista ja ilmaista (tai no, ainahan tietokone sähköä vie...). Tarkoitus on puhtaasti vain jakaa tietoa ja löytää lisää kotimaisia kanssamallareita.Sivustosta ja sen sisällöstä vastaavat:

Afuze - The Tuherrus

ja

Harrastuksen aloittaminen

(Kirjoitin jollain lukion äidinkielen kurssilla tämän tekstin. Muokkasin sitä nyt vähän ja tyrkkään sen tänne. Tämä teksti koskee myös enemm...